Vi tycker inte alltid lika - jag o min käre bror

Känner att den där jäkla förkylningen har börjat om... blääähh river i halsen lite grann o inatt hade jag en näsa som var snorig igen...
Men nu får det väl va så.... i morrn åker jag o jobbar.... orkar inte mer nu.
.
Brorsan postade en status på fb igårkväll om namn, med en slight rasistisk underton. Jag kunde såklart inte hålla käft utan postade genast en massa motbevis till hans icke bevisade påstående.
Han påstod att det i Sverige idag finns fler som heter Mohammed än vad han heter. 
Den gubben gick inte... jag fann genast tre listor som listade hans namn före Mohammed eller Mohamed.
.
Men det är klart... man får ju vad man tittar efter.... för jag bad om hans referenser på påståendet. Det visade sig vara dopguiden. O det är klart att fler får namnet Mohammed än vad de får ett namn som var populärt på 70-talet. 70-talsnamn är bara såååååå ute att döpa sina barn till nu. Man döper ju inte sin unge till vad man själv heter eller bästa kompisen liksom. Ja såvida man inte heter Mohammed då.... för då är det nog en släkttradition ;)
.
Men iaf, jag tände till... jag vet, jag är lite nördig så... får jag nåt i min skalle så ger jag mig inte i första taget. O nu var jag tvungen o kolla upp.
NU ska jag ringa o friskanmäla mig... till arbetsmiljögruppen... de har en så sjukt tråkig röst som pratar. Helt nollställd i tonläge så man blir ju deprimerad bara av att höra den.
.
Tjingeling pling
.
Ps. Jag undrar så varför han inte störde sig på William som är engelskt??? Hmmmm DET namnet låg topp-ett på hans lista. Vilhelm borde det väl ha varit i sann god svensk anda???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0