mardrömmar o annat tok - eller - varför sova när man kan springa upp o ner hela natten

Fy sjutton vilken natt...
.
Dels har jag på morgontimmarna haft en väldigt konstig o lite läskig dröm. Jag drömde att vi sov i ett spökhus. Eller ja, jag vet inte riktigt hur det kom sig att vi hamnade där. Det var jag o J o sen var det folk som jag inte vet vilka det var... men i drömmen kände jag dem.
Iaf så låg vi i sängen o J frågade mig om jag nyss hade tänkt på en specifik låt (jag minns inte riktigt nu vad det var för låt) och det hade jag ju. Han sa att även han hade haft den låten i huvudet och det var för att kökssoffan som stod alldeles bredvid sängen var som en radio som sände vågor in i huvudet typ. Och den var ond... sen började det liksom märkas saker som man ändå inte riktigt la märke till att de hände. Saker förändrades... vi förändrade våra beteenden o glömde bort saker... en av personerna hade nån typ av cykelhandskar på sig varje dag för han var typ polis. De var genomskinliga som av plast men en dag fick han ett utbrott när han hade satt på sig dem för de var plötsligt vända åt fel håll.. och det var spökeriernas fel... och då började vi analysera vad mer som smög sig in med förändringar... vi kunde inte komma på några men en av tjejerna hade en kortlek som hon alltid satt o flippade med. O då ett specifikt kort... det här kortet kunde hon inte längre minnas att hon brukat flippa med. O vi hittade inte kortet i leken.
Sen blev det farligare då vi blev våldsamma mot varann... fick för oss att de andra försökte göra slut på oss. O då var vi ju tvungna o försvara oss..
Jag minns att jag anklagade J för att ha försökt strypa mig (jag drömde bara att jag mindes att han hade försökt) men han sa att det inte var han utan en av vår dotters kompisar. Och att huset förvrängt så JAG såg honom istället...
Sen kom vi på att huset nog hade varit en gammal kvarn (i drömmen kallade jag det dock för det engelska ordet mill) och förr så behandlades säden med nå medel som gjorde att man blev sjuk/tokig. Och huset (spökena) mindes ju liksom galenskaperna o förde över de på oss... så om vi bara kom därifrån så skulle vi bli normala igen.
.
Ja det var nästan som en skräckfilm....
.
Men innan jag började drömma knas så vaknade jag för att jag var toktäppt i näsan. Så jag tog nässpray o gick ner o tog lite hostmedicin också. Man ska ju ta hostmedicin tre ggr om dan för att få bästa effekt... o igårkväll orkade jag inte masa mig ner o ta utan tänkte att jag gör som jag nu gjorde.
.
Det var ungefär halv tre
-
Sen vaknade jag igen strax efter tre... av att min hand satt fast (?) mot benet. MED TUGGUMMI.
J har för vana att tugga tuggummi o det där jäkla tuggummina lägger han bara bredvid sängen när han lägger sig... nu hade ett tuggummi på nåt mystiskt sätt hamnat på mitt täcke som satt fast mot mitt febriga lår. Och handen hade också fått kladd på sig... så det var bara o gå upp mitt i natten o byta påslakan och gå ner o försöka få bort allt kladd från mig... jag tog aceton o det funkade rätt bra. Sen gick jag o la mig igen... muttrade lite åt att mitt älsklingspåslakan är förstört.
Somnade om o sov sisådär tre kvart innan jag återigen vaknade av att mitt lår satt fast i lakanet. *suck* då hade jag missat att det var tuggummi på lakanet mot J's kant. O nu hade jag lagt låret däri.... o det hade såklart klibbat fast...
Bara att gå upp igen... konstaterade att nästa påslakan också fått tuggummi på sig i ena kanten... men nu orkade jag fasen i mig inte bädda om utan jag klämde ihop tyget med kladdet emellan o så vände jag bara på lakanet o la kladdet neråt o vek under madrassen liksom... nu muttrade jag mer högljutt dock o visade inte nån hänsyn genom o släcka sänglampan medan jag gick ner o tvättade bort ytterligare en omgång klibbigt tuggummi från mitt ben.
.
Sen kunde jag inte slappna av o få nån sömn... jag var hungrig men orkade ju inte masa mig upp en gång till.. tänkte ett tag om jag skulle ta med mig täcket ner o efter att ha ätit bara lagt mig på soffan men misstänkte att isånafall hade jag nog lyckats lägga exakt den delen av täcket med tuggummi-kladd rätt vid min nacke o mitt hår... o sen även lyckats kladda tuggummi på hela soffan... så jag avstod. Dels hade jag ingen lust med att börja frisera hår mitt i natten också...  o vi har inte råd att köpa nån ny soffa just nu även om jag skulle vilja.
.
Så jag bet ihop o försökte förtränga hungern. Gick ju sådär med tanke på min mardröm.
.
Nu är jag nysnuten o någotsånär uppharklad. Hade världens sega slem i halsen när jag vaknade...
.
Nu blir det nog en kopp te med honung i så får vi se om det hjälper på min äckliga hals

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0