lagat mat mitt i natten

Jag åkte ju med A till jobbet igår... hon kom o hämtade mig o sen när vi var klara så skjutsade hon hem mig också.
Sååå mina planer på att göra Jansson i stekpanna föll liksom bort.
.
Det kan hända att jag gör det idag istället.
.
Men jag fick ett ryck o gjorde inkokt lax igårkväll... sent igårkväll.... haha knäpp jag är... jag vet. Men jag var sugen på det o jag har varit sugen på det lääänge nu men inte haft ingredienserna hemma.
.
Jag googlade efter ett recept o fann det här som verkade enkelt o bra.... för då kunde jag använda de där frysta fileerna jag redan hade i frysen.
Lagen luktade inte mumma om jag säger så... vinägern stack i näsan o när det kokade så blev det en skum doft men smaken på laxen när den var klar... mmmmmm försökte ge mig till tåls o vänta tills det hade svalnat men gick iaf o fiskade upp ett par småbitar som fick kallna på en assiett innan jag sen smakade o njöt i fulla drag.
.
Det ska ju bara bli godare om det får ligga o dra i lagen en eller två dagar så jag hoppas o tror att det kommer vara dubbelt så gott idag när jag äter det.
.
Måste erkänna att jag sovit bort nästan hela dan... var sååå trött i morse att jag somnade om när ungarna o gubben hade farit till skola o jobb.
Skulle bara vila ögonen.... haha J ringde o väckte mig vid 12 på sin rast.
Jag skyller på hostmedicinen... man skulle kunna bli lite trött av den.... men jag tog bara halva dosen igår... nåja, jag är liten o späd (hrmmm haha eller nåt sånt) o behöver nog inte maxdosen för vuxna som läkaren sa att jag skulle ta....
.
.
.
Bilden är lånad från tasteline.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0