drömde så weird

Just ja
kom just på att jag hade en konstig dröm inatt som handlade om jobbet
.
Jag drömde att jag sov över hos två av våra brukare... ett syskonpar... o jag minns inte allt men iaf så minns jag att den ene kom på att h*n inte hade tagit sin nattmedicin o tänkte göra de när h*n kom på det... grejen var bara att det var sömnmedicin med i det där och personen hade sovit hela natten ändå.... jag lyckades till slut hejda personen att ta den genom att helt sonika bära ut medicinen från sovrummet.
Sen helt plötsligt så skulle jag åka till nån ny brukare vi hade fått... eller ja, jag hade gjort mina jobb som stod på planeringen tyckte jag men plötsligt frågade mina arbetskamrater om jag hade varit till (namnet på den nya brukaren). Nej attans den har jag glömt bort sa jag... men jag hittar inte dit... då skulle H visa mig vägen... hon åkte före i en bil o jag efter i min... jag trodde vi skulle åka mot Skultunahållet men hon svängde mot Sala... o då kom jag på att ja just ja... Gullvalla var det ju vi skulle till.... iaf, i drömmen hamnade vi på en helt annan väg... gamla r70 mot Sala till... o där plötsligt så på nåt vis var jag före H på vägen... o jag blev alldeles förstörd för jag hittade ju inte.... men hon blinkade o körde in till kanten så jag förstod att här nånstans är det nog.
Hon pekade in i skogen på andra sidan vägen o sa att där inne bor de.... jag fick se en smal väg ringla in mellan träden. Hur långt ska jag åka på den då, frågade jag. De bor långt in men före italienaren. O jag fattade ingenting för jag visste inte var nån italienare bodde....
Sen var jag väl där iaf... o mannen som behövde hjälp låg i en sjukhussäng. Det var några ungar där som lekte kring honom o de höll på att stötta upp hans huvud men det var helt lealöst så det ramlade åt alla håll o kanter. Jag sa till slut åt dem att sänka ner sängen till liggande läge istället o stötta huvudet på sidorna.... det for verkligen framåt o bakåt som om det inte fanns nån led alls i halsen.... som en gummidocka typ.... läskigt var det...
.
Tänk så konstigt man kan drömma. O HUR kunde jag få till nån sån vriden variant?
Är det att jag bearbetar vad som hänt på jobbet under de här två veckorna jag inte varit där... det var massor som dryftades på apt som jag inte hade en susning om. Folk som åkt in på lasarett, folk som ansökt om annat boende, folk som blivit sämre o ramlar o djur som for illa o ja.... o folk som inte var min backup som tog tag i saker de inte hade o göra med.... post som inte eftersänts som jag skrivit ATT den ska eftersändas till god man o tja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0