Är du riktigt hundra?

Hur många hundraskyltar kan man behöva på en vägsträcka på sisådär 2 mil give and take?
Ptja, frågar du vägverket så behövs 23 stycken åt ena hållet iaf...
.
Jag har fått för mig att dubbelskyltar, dvs två skyltar åt samma håll, är nåt som dyker upp endast när hastigheten ändras. Det ska vara som en newsflash att NU får du minsann vara uppmärksam på vilken hastighet som gäller hädanefter på vägen.
Men mellan Västerås och Ransta/Sätrabrunnskorset så förekommer de efter nästan varje korsning. Dubbelskyltarna alltså.
.
Jag uppmärksammade slösandet på skyltar när vi åkte TILL V-ås men eftersom vi redan hade passerat ett antal innan jag reagerade så var det ingen idé o räkna dem alla.
Men när vi åkte hem så började jag räkna.... och min gissning att de var runt 20 st var absolut inte fel på någe vis....
.
Jag skojade o sa att de har nog beställt 5 men råkat få 50
Eller så hade de rea i skyltaffären och nån fick hybris o shoppade loss hejvilt.
.
Iaf så var det hejdlöst roligt speciellt så fort en dubbelskyltning dök upp.
Konstigaste skyltningen var nog när det först var en skylt om hastigheten... sen kom korsningen o så en skylt igen...
Öhhh åker det många senildementa på den här vägen???
.
E's shopping då?? Hon som brukar börja o sluta sin shopping på New Yorker.... jorå, vi gick in på NY och hon tittade efter brallor men allt hon kunde se var alla snygga tröjor.
Jag kom på en snilleblixt o sa att om hon hittar byxor snabbt så får hon köpa en tröja också.
O vet ni, det funkade rätt bra.
Byxorna inhandlades på NY o sen ville hon checka Gina Tricot. Där fann hon fler byxor... eller ja, tights och eftersom det blev jeans och jeansshorts på NY så sa jag ja till mer benbeklädnader. Och ett svart långt baslinne och en tunn t-shirt i lös modell.
Jag hittade två linnen på NY som jag köpte hem. Ett svart och ett beige. Ångrar bara lite att jag inte köpte en tröja också... det fanns så snygga på ett bord som var lite beige i baston och sen amerikanska flaggans mönster som ett tryck på magen.
.
Biltema också... köpte handbromswire till opeln... den lilla snutten som är på slutet. Den som J missade att den fanns när han beställde ny wire från skruvat.se.
Den delen som visade sig vara den delen som besiktningsmannen hade dragit av vid besiktningen. Så nu har vi en helt onödig wire som vi inte behöver.... suck.
Jag köpte även hem spissvärta till vedspisen så nu jäklar ska vi väl kunna montera spis. Eller ja, jag är förkyld idag... känner mig såååå urrk. Fryser o har ont i halsen när jag sväljer (o inte sväljer också för den delen), det kliar i mina öron, det kliar i gommen och ögonen känns klistriga. Näsan är inte att leka med heller för den delen. *snörvel*
.
Hallen blev ommöblerad igår iaf.... men jag är inte nöjd... så idag ska jag nog flytta på byrån som hamnade fel. Det ser uppknökat ut i ena hörnet. Kanske att kistan också blir flyttad.... de får nog bara helt enkelt byta plats med hur de stod från början... byrån o kistan... o kommoden ställer jag där jag först hade tänkt ha byrån.
Hunden får nog lägga sig tillbaka där han låg. Eller hur jag gör med honom.... hahaha stackarn. Inte lätt o få sitt hörn ockuperat av en möbel helt plötsligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0