Äh, ge mig ett handtag äru snäll ^^

Inte samma tempo idag som igår... men tre timmar av mitt liv gick ju till att skjutsa barn till o från stan samt vänta två av de tre timmarna medans de hoppade o for =)

Ärligt talat ser det så gale sköj ut att jag gärna hade hakat på o hoppat o flängt jag med, men jag hade nog skippat volterna då jag har lite respekt för såna. När jag gick i ettan skulle vi göra volt o jag kom inte runt utan landade på ryggen o tappade andan. Kan säga att det var sååå hemsk upplevelse o jag blev så rädd när jag inte fick luft o inte kunde dra det minsta efter andan.
Idag var det hinderbana med massor av hopp över saker. O en "tunnel" att krypa igenom.

Men ibland blir man lite fundersam... grabben som åkte med oss... han verkar lite blasé liksom. Det var inget som var riktigt roligt sådär.
O eftersom jag satt kvar där en bra stund (innan jag sen passade på o handla) så hann jag med o studera alla ungarna också. De allra flesta var framåt o gjorde så gott de kunde... men vissa övningar (inga svåra alls) så stod just den här killen bara o tittade. O ändå satt han sen i bilen o sa liknande saker som att "nja, sådär, inte så jättekul"

Brrr det känns att det är höst... för jag sitter i soffan o känner hur det drar kallt... uääää fy tusan för vintern som komma skall.
Jag känner hur det liksom strålar in kyla genom väggar o fönster.... brrrrr.

Hästarna fick tidigare nattning ikväll iaf. Måste nog bli så... det är så gale mörkt ute om kvällarna nu. O det är inte lätt o handskas med häst o ficklampa o grindar o hela alltihopa. Ja lösningen heter pannlampa såklart. Men vet inte var den är.... o om den funkar eller om batterierna behöver bytas.

När jag ändå pratar häst kan jag ju nämna att jag tog tag i lite hyfs o fason-träning vid utsläppet på förmiddan (kan ju inte gärna kalla det morgon haha). Jag hade boxdörren öppen o talade om för de tre musketörerna, som delat box inatt som var o som delar box i natt också, att de skulle stanna kvar o inte rusa ut. Jag behövde bara peta med spöet på bogen tills de insåg att backa o stanna var grejen. Gick rätt fort för dem o fatta ändå kan jag säga.
N Y T T I G T värre för dem

O så över till nåt annat.... tvära kast.

Intresseklubben kan anteckna att jag har monterat två (2) (japp ni läste rätt) handtag i köksskåpen idag... har bara få se 1 2 3 4... 5 6...19 handtag kvar som ska monteras vad det lider.... det går framåt med fart. Hrmmm ja nånting ditåt iaf... hahaha
Men att jag inte tagit tag i handtagsmonterandet innan så beror det på att jag haft sååån ångest över att göra fel. För borrar man i en kökslucka så är det ju onekligen lite svårt o få det osynligt sen. Men idag gjorde jag en mall... så då var det väl bara o sätta igång liksom... nästa problem... hur långt in på en lucka ska handtaget sitta???? O är det olika på över o underskåp... vilket ser bäst ut? Sååå många beslut o såååå svårt o välja

O till sist lite klag. Jag har fått ont i ena stortån, vid nageln liksom... som jag kan tänka mig att nageltrång skulle kunna kännas... men vad jag kan se så är ingen nagel inväxt. O det kom bara sådär... hipp som happ när jag stod barfota i boxen o mockade. (bättre barfota för då kan man inte få spån i skorna, haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0