"ni har väl stretchat va"

Aj oj glömde visst den viktiga stretchningen... har lite känningar i benen... känns att det blåste kallt som satan när man fick sitta en stund.

Jag har alltså varit iväg o gått, lunkat o löpt hälsoruset som kommunen brukar anordna en gång om året.

Förr om åren har det varit på våren men nu blev det höstvariant.

Inte alls många som anslöt sig o från min arbetsplats så var vi bara 3. Eller rätt ska va rätt... vi var 5 men två var fyrbenta o inte anställda. =)

Håller med S i en sak... såååå många på jobbet som pratar hit o dit om hur mkt de tränar o håller igång med promenader i si o så många timmar o kilometrar. Men när det väl gäller o man kan vinna ett fint pris till o med så är det INGEN som vill vara med.

Det är ju ingen tävling på någe vis... även om jag är en riktig tävlingsmänniska o alltid blir lite extra sporrad när jag rör mig i grupp. Då vill jag röra på fläsket o inte bara slö-gå. Inte alls lika roligt att motivera långa promenader när jag går själv. Eller ja det beror sig ju också på.... här hemma är det dööötråkigt o gå. Men i ett motionsspår med mjukare underlag än grusväg så blir det genast roligare också. O såna har jag ju såååå gott om här i krokarna...

Ja, ville väl bara säga det... att jag har kramp i benen.... hahahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0