träna o så godis på det???

solsken idag... månne man skulle göra nåt med det?

Lite frisk luft kanske kunde vara bra för livsandarna?

Lille J sitter bredvid mig o snaskar på en mars som han fick igår efter att han varit på free-runningen.

Det är nåt som jag kan tycka blir lite sådär... det var inte min vecka att skjutsa han o hans kompis K till stan. Men iaf, när han kom hem så hade han en hel påse med godis som "belöning" för att de varit o tränat.

Men jag vill inte att det ska vara nåt man måste belöna med snask för att få dem o göra... det ska ju vara nåt man gör för att det är kul o känns bra. O varför då förstöra med ett kilo godis o dricka efteråt.

Nog för att jag också har köpt nån liten bit också... men det är väl ändå skillnad på en kexchoklad och en festis eller en påse remmar, en påse bilar, en mars, en rulle lakrisal, en liten läsk, hockeypulver o ännu lite mera snask som jag inte orkar räkna upp... ja ni läste rätt... det senare alternativet kom han hem med igår... gången innan fick de en chokladbit o en festis av mig... nåt lite som höjer blodsockret direkt kan ju vara skönt men det finns väl gränser?

Gången före det kom han hem med en chipspåse och dricka... hmmmm ja så jättenyttigt.

Frukt är ju det allra bästa egentligen.... o sist jag skjutsa så fanns det frukt o så den där chokladbiten o festisen i baksätet för dem o välja på. Det räcker ju om de har snaskat i sig tills de är hemma igen.

Eller ja, jag kanske är onödigt gnällig... o inte borde få tycka nåt iom att jag också gett socker..

Vad tycker ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0