senildementa kärringar borde inte tillåtas självscanna

Haha ja det är alltså JAG som är den där senildementa kärringen...

Var till Ica Kvantum i Avesta igår för o fredagsshoppa. O det är ju så jäkla smidigt o bara dra sitt ica-kort o få en handscanner o sen packa sina varor i påsar direkt så man kan betala o gå ut när man är klar. Utan att packa upp på bandet o sen ner i påsar. Man sparar ju massor av tid på det. MEN o det är ett STOOOORT MEEEEN. Man behöver fasen vara alert HELA tiden.

Igår åkte jag på en avstämning... nåt som man får räkna med kommer hända ibland. Just för att förhindra att folk går ut ur affären med obetalda varor. O jag var så säker på att jag inte hade nåt att frukta.... så döm om min förvåning när jag hade glömt o scanna både bananerna o morötterna... det var för att de låg på samma ställe o jag plockade på mig grejerna o gick sen till vågen för o väga dem o sen fick jag nog kortslutning för jag glömde scanna INNAN de åkte ner i påsen.

Fy så jag skämdes.... som en hund skämdes jag.... fy fy fy fyfyfyfyfyfyfyfyyyyyyyyyyyyy

O inte blev det bättre av att butikschefen kom med en plastväska att packa varorna i som plåster på såren för att jag åkt på avstämning på en fredag. Hahaha näe, jag berätta skamset att det varit nödvändigt eftersom jag lyckats glömma två varor... han slog ju bort det som nåt som händer.... men ändå... jag skämdes. Morötterna kosta väl en femma typ o bananerna en tjuga så det var ju inget jag skulle blivit jätterik på direkt...

Nu återstår frågan om jag nånsin kommer våga självscanna igen?

Kommentarer
Postat av: Stina i Jordbron

...och där har du anledningen till att jag inte handlar i självscanning-systemet! Mkt skönare o kolla kvittot o konstatera att om något är fel så kan det inte vara mitt fel ;)

2011-10-15 @ 13:38:26
Postat av: Anna

Jag kommer nog aldrig ens att testa, så himla mycket tid sparar man inte och så disträ som jag är så är det nog inget att försöka sig på. Vill man spara tid, så rekommenderar jag istället att kortsluta datorn eller något sånt :)

2011-10-15 @ 20:09:06
URL: http://minaungar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0