A day in town

Trött idag...

Eftersom jag är ledig idag så skjutsade jag E till tåget istället för att hon skulle ta sig till bussen i ösregn. Hade ju iofs kunnat skjutsa bara till bussen men behövde in till stan också...

Huvva så pengarna flyger så fort man börjar spendera en endaste krona

doppresent skulle inhandlas också... o sen var jag lat o fixade lunchen på Bangkok Spicy.

Men mellan att jag o E tagit en fika på järnvägens café o att jag sen handlat allt o åkte hem så tog jag o Ricko en lång promenad från Väsby kungsgård förbi dammarna över till Aguelimonumentet o sen tillbaka genom stadsparken o så Strandvägen tillbaka mot kungsgården o bilen.

Skönt o få ta en runda i parken. Ricko "läste" tidningen o jag återupplivade gamla minnen från när man var liten o växte upp på Åkra.

Den speciella lukten vid kungsgården. Det luktar gammalt ända ut. Och sen vid golfbanan där jag gick förbi varje dag under tre års tid på väg till skolan... där luktar det också speciellt... undrar om det är för att det växer bokträd där.

Nu har jag ätit min lunch här hemma (köpte hem till nästan hela familjen, E äter ju inte thai) och jag känner mig lite fryssen.... borde gå o hämta in lite ved o tända i kaminen.

O rensa svamp måste jag göra... o lägga den på tork kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0