orvar sa min franskalärare att man skulle säga för då lät det rätt

Nej nu lär det bli ordning på torpet... vattna djuren inför natten står på agendan o sen är det faktiskt möte med "the bedbugs" och John Blund som försöker tjuvstarta med att strö sömnpulver i mina ögon redan nu

Katterna ligger helt utslagna alla tre här på soffan bredvid mig... o allihopa snarkar de (i otakt ska tilläggas).

Hunden får nattkissen samtidigt som jag vattnar fålarna.

Ja, så får det bli.... over and out från de djupa granskogarna o på återseende, au revoir som fransmännen säger o i fri översättning betyder det att åter ses




Kommentarer
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

tack så jättemycket för dina tips!

nej jag har valt att skippa amningsnappen, tycker inte att den var så bra.

smörjer för att jag tycker att det hjälper läkningen snabbare. men däremot är jag väldigt noga med att han suger rätt, så att han inte bara sliter upp brösten om och om igen.

hittills har jag bara legat i sängen och ammat. på sjukhuset ville det inte fungera med honom i famnen. han vägrade bröstet och det var lite strul där i början tills jag kom på att det kunde gå lättare att ligga. nu skulle det säkert gå bra att sitta och amma eftersom han blivit så van vid att amma. men jag väljer att vänta tills det inte gör ont längre :) nu har det börjat bli bättre.

2011-11-12 @ 10:26:18
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: CJ

SVAR: Haha, jaså! Kaminen stod här när vi flyttade in så vi har inte valt den men jag gillar den. :) Och jag är med dig, landet är bäst! Trevlig helg.

2011-11-12 @ 10:53:38
URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0