tänk jag drömde inatt...

Fy tusan så jag sover o sover... o så sover jag lite till...
O som jag drömmer... de mest knasiga drömmar... ni skulle bara veta.
I morse när jag vaknade så var jag skitlycklig... alla bekymmer skulle lösa sig. För vi hade ju vunnit massor med pengar... o så vaknade jag till på riktigt o insåg att det bara var en dröm. =(
Iaf, jag drömde att det var nån tävling... förmodligen där man skulle svara rätt på kluriga frågor... o J vann (tack vare att jag hjälpt till med frågorna) o Filip o Fredrik höll liksom i tävlingen... drömmen börjar liksom med att en lucka öppnas o en massa pengar o glaspärlor ramlar ur hålet o ner för en spång o ner i en sån där kappsäck som Pippi Långstrump har sina guldpengar i.
O sen är det lite luddigt men jag vet att J bara vill ha en liten semestertripp för sen ska det betalas av skulder... (duktig han var då). Jag minns inte allt men jag var liksom kvar i drömmen när jag vaknade. En stund iaf...
O sen senare på förmiddagen har jag också drömt konstigt... jag vet inte riktigt varför men det kändes som om jag var på rymmen undan nåt/nån. O så gick jag in i en trappuppgång (på åkra) o insåg att alla lägenheterna utom EN var tomma i just den trappuppgången. Jag skulle testa o gömma mig/flytta in olovandes i en av lägenheterna o som en konstig detalj upptäckte jag att dörrarna inte gick ända ner till golvet. Det var ett hål mellan tröskel o dörr liksom. På ca 30 cm.
Jag fick höra att grannen (den enda boende där) ropade efter nån som kunde hjälpa henne... självklart (doh, jobbar ju i hemtjänst haha) stegade jag in där o undrade vad som stod på. Tv:n knasade... hon såg inte att sätta tillbaka sladdarna (antennen) som var två stycken o skulle kopplas genom en gitarr (?) o in i uttaget i väggen.
När jag hade gjort det så blev jag liksom kvar... hon var medelålders och sunkig o pratade om att karln hade lämnat henne o hon var så ensam... hela lägenheten var sunkig (rent äcklig) o jag gick av nån anledning på toa o väl där inne insåg jag att jag inte var fri att gå när/var/hur jag ville.
Det satt en råttfälla på väggen ovanför toadörren o jag insåg att JAG gått in i en fälla när  jag öppnade dörren till lägenheten... hon hade vetat att jag var där utanför. Det hade aldrig funnits nån karl som flyttat.... Plötsligt var jag som om jag hade bytt kön (men utan att jag ens tänkte på det, det reflekterade jag över när jag vaknade) o jag var en kille... som var lurad i fällan. Jag började göra upp en plan för o ge igen o luras tillbaks... o det hängde nå handdukar på tork därinne som var äckliga o smutsiga... toaletten såg för jäklig ut o jag började städa den... men fick ta duschslangen o spola med för o få nåt resultat.
Helt plötsligt var jag inte ensam med tjejen som helt plötsligt inte var gammal utan ung o såg inte sunkig ut heller... det hände när jag plötsligt fick ett ryck att visa att i byrånlådan låg det minsann rena o fina handdukar som jag slängde på golvet o smutsade ner... Sen vaknade jag liksom... huh
O i förrår hade jag också en jäkla konstig dröm...
Drömde helt galet ... o hade lite svårt o sova
Drömde att Ingemar Stenmark hade min son (som bebis) i knät... sen var det allt från min fasters säng som vi hoppade i så den blev stökig till Wången islandshästsgymnasium o så kokade jag visst saft som det blev ett tjockt lager marmelad överst på... hmmmm
Tänk så konstigt det kan bli i drömmarnas värld...

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha, skönt att läsa dina knasiga drömmar och inse att det inte bara är jag som drömmer sjuka grejer! Jag har ju även nattskräck och skriker o gapar om nätterna...inte kul....för Stefan :) Inatt stod jag ovanför honom och höll fast taket som jag trodde skulle ramla ner över oss och det var inte första gången det hände. -Lägg dig ner, lägg dig ner sa Stefan hihi!

2011-05-09 @ 08:17:24
URL: http://minaungar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0