tjatig - jag?

Jag vet... jag tjatar... men det är faktiskt sjukt jobbigt att vara sjuk XD

Huvudvärk nu också... tror att det gått upp i bihålorna.... det är tryck över dem iaf. Men jag snyter mig väl o hoppas på att det går bra med värktabletter o nässpray. Kanske en hutt hostmedicin också.

Sov bort ett par tre timmar ungefär... men det var svårt o komma till ro o få sova i ett sträck. Jag vaknade hela tiden o trodde att klockan var mkt mer än den var. Tyckte att jag sovit hur länge som helst... ja då hade det gått inte ens en timme....

Skulle nog kunna sova igen om jag la mig ner o prova... för nu är jag trött... har varit ute o plockat med veden. Den går ju inte direkt in i vedbon av sig själv... men det fick bli på halvfart... eller kanske kvartsfart....

Men innan jag går o lägger mig lär jag ta o flytta på Texas som går i rundcorallen o betar... haha ja jag o E drog upp en rundcorall igår men det är ju gräs i den... så efter att han fått jobba lite i den ikväll fick han sen gå kvar o beta en stund.

Det får väl bli så till att börja med... att de får stanna kvar en stund o käka upp det som växer däri.... sen blir det lättare att få dem o inte vilja stanna o stoppa ner huvet hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0