Elvis

Lillknaskatten smet ut igår.... trodde inte jag skulle få se honom nå mer... vi har ju ännu inte kastrerat honom o därför har han fått vara inne eller ute i sele endast.

Han kom inte hem igårkväll o jag såg han inte i morse o inte när jag kom hem från jobbet....

Men nu alldeles nyss för en liten stund sen bara... så ropade jag på honom o efter en stund hörde jag ett knorrande pipljud o det var lillmisse som kom springandes... hungrig såklart.

Nu har han fått mat o är rätt nöjd där han ligger på vardagsrumsgolvet. Tror jag det, han har väl varit o friat skulle jag tro.

Den envisa pruttponnyn går (peppar peppar) i hagen med de andra. Jag tänkte se om hon kan tänkas stanna där inatt. Har stängt igen så de bara får gå i EN hage... en hage med järntråd i nedersta tråden o sen plastband i mitten... inte plastband på alla tre som i den hagen där hon smiter genom till stora skogshagen (aka övre skogshagen).

Lilleman var lagom glad åt saken.... men sånt är livet... ge den envisa madamen ett bett på rumpan som straff för att du inte får gå i lilla skogshagen o kan klia rumpan närhelst du känner för det.

Känner att magen kurrar hungrigt... ska nog göra mig en kopp choklad så sover jag gott sen... somnar nog ovaggad skulle jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0