Bang

Vaknade i  morse med en skräll.

Var mitt i en dröm men kom snabbt till sans o insåg att det utlovade åskovädret var över oss...

Hade lyckats förtränga att de lovat åska så jag hade såklart glömt o dra ur alla kontakter här hemma... så tio i fem i morse gick jag o drog ur telefon o tv.

Sen skulle jag återgå till drömmen men den var ju långt borta såklart. Kunde inte ens ana det minsta lilla vad jag hade drömt om.

Låg o snurrade i sängen en dryg timme till men fick ingen riktig sömn. Det var för varmt helt enkelt i sovrummet. Så jag var uppe i rätt tid för en gångs skull... hahaha o jag hann utan att stressa. Ramlade in prick i tid... iaf på parkeringen o enligt min klocka. Men den som sitter på väggen inne på jobbet är en sån där... "jag vill gå hem fem minuter tidigt"-klocka så den visade såklart på fem minuters försening.

Så när jag kom hem från jobbet var jag såååå trött så jag kunde kräkas. Jag tog nya Kommunalarbetaren med mig i hampan o la mig i sängen för o bläddra i den lite.... men ögonlocken var tunga o jag somnade såklart.

Sen har jag inte gjort mkt nytta alls...

Det fick bli snabbmat... tagliatelle o köttfärssås på burk. Räddaren i nöden.

O sen blev det titta lite på andra semifinalen till eurovisionsschlagern. Tittade inte på första, bara sammandraget... men idag tittade vi o hade roligt genom o kommentera på facebook... hahahaha

Aftonbladet skrev om att Saade blev stora samtalsämnet på twitter... jag o E satt faktiskt o läste twitterkommentarerna under hans uppträdande. =D

Nu är det snart dags att slå ihop ögonen för natten... ska bara natta pållar först.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0