smått o gott svammel

Idag har jag varit duktig... tog mig en stavgångspromenix till en brukare på jobbet... tog mig 15 minuter o gå dit... sen fick jag vila i sisådär 15 minuter medan jag var där inne o fixa med lunchen... o så knata jag tillbaka till Björkgården o det tog 15 minuter tillbaks också ^^

Sen har det varit möte på skolan ikväll angående UNIKUM. Man ska kunna logga in o kolla barnens IUP - individuella utvecklingsplan o omdömen från lärare o så... ptja, det blir nog bra det där...

E's mentor frågade mig om hon skulle få intervjua mig lite senare angående internetforum o min användning utav sånt... hon pluggar två dar i veckan o det var väl nåt till det antar jag.

Just ja, kom just på att jag skulle ju kolla hur jag jobbar så jag kan boka in utvecklingssamtalstid... men lappen med tider blev kvar i bilen... o orka gå ut där igen nu.... det får bli om en stund... nu ska jag smälta semlan som jag nyss moffade... den var lite onödigt liten kan jag tycka.... tror nog de har krympt iår... eller så är det bara så att jag inte brukar köpa Johansson's semlor utan hellre köpa Ångbagarn's. Men när klockan är halv åtta på kvällen har man inte så mkt o välja på... då får man ta vad som finns.... på affären.

Skönt o veta att jag får "sovmorgon" i morgon... jag jobbar nämligen kväll.... nåja, det är väl två kids som vill ha skjuts till bussen misstänker jag... men jag slipper tokstressa på morgonen.

Uj uj så trött jag blev nu då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0