rätt less just nu

Jag tänker att jag ska blogga men så orkar jag inte det sen..... orkar inte sätta mig o tänka ut vad o hur jag ska skriva för att få det någorlunda förståeligt för den som läser....

Har så mkt som skulle kunna sägas.... o inget blir sagt.....

Huvudvärk idag
Trött idag
Lat idag

Jag är så less på vinter o snö... det har jag sagt förut o jag kommer envisas med att fortsätta säga så ända tills det sker en förändring i det fallet.

Hästarna har fått fnatt o vill inte vara kvar i hagen... i går hoppade Dallas över tråden också.... o iförrgår stod de också ute.... när jag kom hem igår hittade jag förresten Lilleman ståendes bland höet. Han hade endera knytit upp knuten själv på grimskaftet när han stod bunden i stallet eller så hade han fått hjälp av nån av de andra tre bänghjärnorna... han hade stökat till bra mkt i stallet som E fick städa undan.... håhåjaja... hennes häst, hennes initiativ att ställa honom där han stod o hon som gått därifrån.

Blev inbeordrad att jobba lördag kväll trots att jag redan jobbat ett helt dagspass på dagen... får se det positiva - nån slant till på kontot.

Men resultatet av helgen som var = KRÄKTRÖTT (dvs, så trött så jag kunde spy på allt)
Vet inte vad det var men folk som aldrig larmar larmade. O tack vare att en person har stor sorg så tar besöken där mkt längre tid o man kan absolut inte stressa. Det lär ju få ta den tid det tar.... så är det ju.

Igår fick jag inte ens mina 30 minuter lunchrast.... jobbbilen har alkolås o jag var ute i bilen igen med 5 minuter kvar av tidsfristen innan jag behövde blåsa o det är 30 minuter inställt från det man slår av tändningen.

Så mkt jag borde göra idag... så lite jag vill göra idag.... utav det jag borde... men jag vill ha vår o få påta i trädgården, få hänga ut tvätten på tork, vill få öppna o vädra in frisk vårluft, vill slippa frysa.... jag vill så mkt.... men orkar så lite

Borde träna också.... har bokat tid på The Studio men skulle vilja komma i ett par brallor som är för tighta just nu.... äta mindre onyttigt o röra på mig mer.... håhåjaja, vill men är inte inspirerad ändå....

O håret ser fördjävligt ut... borde klippa mig.... vill förnya mig... men tja, det var det där med orken....

blah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0