BIIIIIIIIIIIILTRUBBEL

Ja jäklar... i morse dog bilen för mig o vägra starta igen... fick snällt ringa jobbet o säga att jag sitter där jag sitter. H ringde E som kom o hämtade mig... vi puttade liket åt sidan så den inte skulle stå ivägen under dagen.

Nu har J varit o shoppat på biltema o hoppas att det är som vi tror nu också.... så det räcker att byta filtret. Det visade sig att det nog inte blitt bytt på läääääänge om nånsin. Jag satt i bilen o fnula i morse på att det borde ju vara soppan som är problemet o inte nåt jäkla elfel... såvida inte elfelet sitter i bränslepumpen förstås... o min teori stöds av att den snurrar snabbt o snällt... njnjnjnjnjnj men liksom aldrig tänder... men pumpar jag då med gasen så börjar den brrrbrrrbrrrbrrrbrrrr men den vill inte komma igång o dör när jag släpper nyckeln.

Nåja, skitbilar... blah

Morgonen var ett enda blääääääääk kan jag väl säga.
Trött som en gnu, halt på vägarna så hälften vore nog, lyckades göra om inte en tresexti (360º) så iaf helt om (180º) på ena grusvägen som inte hade ett endaste gruskorn namnet till trots... det var bara isgata... halare än i hockeyrinken, jag lovar. For in med fronten i snövallen o sen kasta baken om åt andra hållet.... snopet att se varifrån jag nyss kommit... heh. Benen skakade lite granna då. O ändå, jag lovar, körde jag inte fort... men styrningen tog inte... o inte bromsarna heller....
O sen ett par kilometer därifrån så var det färdigkört sen.... men jag kan inte tro att det skulle vara nåt automatiskt skydd som slår ifrån pumpen på bränsetillförseln för att jag var in i vallen... då hade den stannat mkt tidigare än som var fallet nu.

Nåväl jag är hemma nu... o så är bilen... eller ja, den står vid garaget... där J o hans broder J ska kolla på den...

Men en annan sak som inte är särdeles rolig, faktisk ganska läskig, är att bli bogserad... på glashala vägar... brrrrrr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0