-H U V U D V Ä R K-

Bläää för den här jäkla huvudvärken... vet inte för vilken dag i ordningen som det molar i skallen... o tro mig... jag är inte bakis eller så... jag o alkohol funkar meget dåligt för tillfället... jag tar en klunk eller två o sen sover jag. Hahaha

Dåligt samvete idag... för jag o J skulle ju åka på lekresa till Örebro med barn o föräldraföreningen... men jag orkade inte. O lilla myran är så solidarisk o säger ifrån då när kompisen ringde o fråga o erbjöd plats i deras bil... jag låg ju i huvudvärk så jag var inte människa o orka protestera o kolla om utifall han kunnat åka utan mitt sällskap.

Jaja, vi får väl hitta på nåt skoj ihop nån annan gång... o kanske ta med polaren på det. Men inse hur kul han hade haft... med hela skolan eller halva iaf på ett lek o bus-ställe.

Inget att strö salt i såren men mammahjärtat ömmar.

Borde en hel jäkla massor... städa står på agendan... finns hur mkt som helst om jag bara orkade. Blir nog fasen migrän av det här misstänker jag. O nu har jag ont i käken efter där tanden satt också... vette sjutton om jag fått nåt skit i det hela. Eller om det är resten av tandraden som också är ful o spökar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0