S - O - M - M - A - R - L - O - V

Nu är sommaren här... för nu har ungarna fått sommarlov.

Kameran strejkar ju så jag kunde inte ta några bilder... skulle låna svärmors kamera men hon hade sketadåliga batterier i sin kamera så det sket sig också.

  • Efter att ungarna tågat till kyrkan
  • vi lyssnat på svamliga prällen
  • ungarna sjungit några sommarvisor
  • vi sjungit "den blomstertid"
  • ungarna tågat ut från kyrkan
  • lärarna sagt sitt till ungarna o kramat sexorna som slutar
  • vi fått fika som BoF bjuder varje år =)
  • Så var det dags att åka hemåt.
Men innan det så plågade jag sonalyckan med ett varv runt kyrkogården för o titta på lite familjegravar.
Vi gick också o letade rätt på lille Oscars grav. Den var så fint smyckad. Ljus som brann, små mjukisdjur o en leksaksgrävskopa stod där. O ett stort hjärta format av vita stenar på marken o så blommor - massor av blommor.

Sen tittade vi på helt okända gravar. Det är rätt fascinerande tycker jag. Man undrar över vilka livsöden som döljer sig bakom en sten med ett namn.
Hemmansägare o deras makar, en skorstensfejarmästare o så några präster såg vi. O en grav hade så fin sten. Den var huggen så det ringlade eklöv runt hela framsidan av stenen. Där satt en skylt där kyrkorådet ber att alla som har upplysningar om graven ska ringa ett nummer... Graven var inte smyckad med några blommor så det är väl inte så säkert att det finns någon anhörig som längre orkar sköta... eller kanske inte ens lever längre.

O sen strax utanför kyrkogården har de snyggat till tomten som gränsar. Där huset brann ner för några år sen... nu är det härliga blomplanteringar som böljar fram o tillbaka o det fanns nåt för alla smaker att titta på vad gäller blomfärg o form.

Men nu har vi kommit hem... o jag laddar för o göra ett ryck på jobbet om några timmar... känns skönt att jag kunde byta från dagjobb till kvällsjobb i sista minuten. Jag är så urdålig på att planera så jag hade såklart lyckats lägga jobb på avslutningsdagen när jag la mitt schema.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0