windmill

Gräsänka hela dagen... har skjutsat J o hans kompis M till Västerås o så skulle de vidare till Sonisphere med bussen.

Tog en vända på Biltema innan jag åkte hem igen. Men de öppnar ju inte förrän 10 o killarna skulle med bussen vid 9 så jag hade en timme o slå ihjäl däremellan. Det fick bli frulle på donken.
Kan ju säga som så att deras kaffe smakar SKIT. Urrrk... odrickbart *grimaserar* så det var ju bortkastade pengar... haha

På Biltema skulle jag köpa en upphängningssats till ljuddämparen som jag håller på o tappa... haha o så hittade jag en hängmatta som fick följa med hem. Röd o randig var den... men lite i minsta laget konstaterade jag när jag hängde upp den... det var en besvikelse efter den förra vi hade som var införskaffad på ICA Maxi. Den var bautamysig med massor av tyg så man kunde ligga på tvären i den också om man ville...

Sen blev det en vända inne på Bauhaus också. De skyltade ju med stor trädgårdsrea, o då tänker ju jag mig att man kan hitta fina fynd i växthörnan också... men si det var det inte direkt tal om.
Så jag köpte en slangkoppling till trädgårdsslangen som jag saknade och en liten rolig metallvindsnurra i form av en groda med snurran genom magen.
Hade tänkt mig nyckelpiga först för de var mkt mysigare men de var trasiga allihopa o saknade sina huvuden o den enda som inte var trasig nånstans ja den var trasig den också för de ska ju sitta på en pinne men på just den här muttern var det gängpaj såklart så det gick inte o montera nån pinne.

Sen genom donkens drive-thru på väg hemåt o där beställde jag en sån där dubbel milkshake med sylt i också. Gott var det men riktigt hur de tänkt vet jag inte... sylten blev ju kvar i muggen på slutet.


Få se om det blir nåt gjort här hemma idag eller om jag parkerar mig i den lilla hängmattan o slumrar.... kan hända det blir så


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0