Lagen om alltings jävlighet del 3 eller nöden har ingen lag

Var till stan o granngården för o införskaffa två rullar sisalgarn till pressen.... tji fick jag. Det var tommare än tomt på hyllorna med naturgarn. Plastsnöre fanns det gott om. Men det skulle jag ju inte ha

Frågade i kassan o han bekräfta det jag redan konstaterat... det var bara tomt kvar. Eller ja, enligt deras lagerstatus skulle det finnas två förpackningar med flera rullar. Men de var spårlöst borta.

Bad honom kolla omkringliggande butiker o i Krylbo skulle det finnas flera packar kvar.... o lika i Smedjebacken (eh, lite långt o åka kanske) men i Västerås gapade lagerhyllorna lika tomma som i Sala.

När jag kom hem ringde jag o fick bekräftat att det faktiskt fanns flera rullar kvar. O hon la undan två rullar åt mig. Så jag for dit o köpte dem.

Väl hemma trädde jag den nya tråden i alla öglor o nål o tjosan hejsan.... testade att snurra runt maskineriet manuellt o jo den knöt två knutar på tråden... ut på gärdet o testa IRL.... tjoho.... den knöt runt så fint tyckte jag det såg ut som... även om det verkade gale löst pressat. När jag skulle kolla första balen så konstatera jag att den satt ihop med nästkommande bal... o de var lösare än löskokta ägg. Men J fick väl fortsätta pressa.... men nix det ville sig inte alls.... det blidde bara knas o den löste inte ut så nålarna fick dela av mellan balarna. Rätt vad det var så gick garnet av....

Så det slutade med att vi kopplade bort själva buntningsutlösaren o körde in löshö....MED LÖSPRESSEN!!!!

Fi satan så dumt.... o vi hann bara få in halva gärdet innan fukten slog till på allvar. Sååå det verkar vara vårt öde -  att vi alltid ska stå där o ta in löshö.
Kan ju lika gärna lägga pengar på en självlastarvagn så går det fortare att få in under tak iaf.
Jag som hade sett fram emot att få in mera hö iår än ifjol o så visar det sig att jag hittills har hälften av ifjol under tak istället för mer.

Blääääähhh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0