godmorning sunshine

Gomorron sunshine
Ny dag, nya tag

Let's glömma gårdagen

Hade liiite svårt o somna igårkväll... bara för att jag hade skrivit o gjort jämförelse med skräckfilmen.... fick för mig att det skulle hända nåt kusligt.... jag vet... jag är knäpp.... har aldrig påstått annat

Men idag skiner solen.... iaf en liten stund.
Frukosten är intagen... det blev det sedvanliga - en kopp varm O'boy

o just ja, får inte glömma o ta med mig matlådan. Eller som jag brukar använda.... en plastpåse. Funkar bra, tar ingen plats o rymmer mkt.
Är mest pga att jag aldrig kan hålla reda på en låda av plast nån längre tid... de har alltid tendenser att försvinna.... ibland blir de "uppätna" av Ricko också. När han har fått diska ur dem o nåt extra gott har fastnat kring kanten.

Då är det bättre med en plastpåse... behöver jag inte gräma mig åt att dyra pengar o praktiska burkar blir förstörda o kommer bort.
Ja, jo, jag vet att plast inte är billigt heller... varken för miljön eller plånboken när jag ska ta en ny varje dag... fast jag har ju inte matlåda med mig varje dag... kanske ett par ggr i veckan i snitt.... brukar köpa med mig halvfabrikat till jobbet o laga där (köttsoppa på burk, blir 2-3 måltider, skinka o potatissallad eller nåt). Gott bröd o smör o pålägg räcker rätt långt också...

NU är tiden ute... NU ska jag fara....

Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0