feber

Fy sjutton vilken natt.... jag gick o la mig o drog på mig 2 täcken o en yllefilt. Jag frös ändå... o så kom jag på att jag skulle hämta en flaska mineralvatten för o ha vid sängen så jag kunde dricka mellan varven. Slängde av mig täckena o ner på golvet o blev knockad av hur mkt jag började frysa DIREKT.

Så de första timmarna tillbringades under alla de där täckena o jag låg o riste till iaf mellan varven. Frös om fötterna som en tok. O händerna.

Sen vakna jag o tyckte det var alldeles på toook för varmt. Så sen kunde jag utan problem ha legat helt näck. Skalade av mig först ena täcket. Sen filten som låg emellan.... o sist fick jag ta av mig linnet o tajtsen innan jag till slut insåg att ett tunt påslakan utan innehåll var bäst. O ändå har jag inte fått sova utan har drömt så konstigt hela natten...

Jag har drömt om gården i Jordbron som är till salu. O om höslåtter som jag fick råd av tanten i gården i Jordbron. Eller ja, jag vet inte... det var mest orden "rör ingenting" som upprepades hela tiden. O till slut så fick det innebörden att det fanns pengar undanstoppat på gården nånstans o var man på rätt ställe o inte hade rivit runt så förbaskat så skulle pengarna hittas... i ett uthus typ. Jätteknasigt... men iaf.... ja bara jätteknasigt.

Kan ju vara för att jag tycker det är så synd när gammalt förfars o slängs bort. Såg annonsen på fastigheten igår o bilder från inne i huset där man ser hur de tömt på massor... o visst. Ska man sälja o ha bilder som lockar så får det ju inte vara för mkt grejor som står.... men ändå.....
Tror att det var det som triggade mitt drömmande inatt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0