mentalt kräks del 2

Äntligen är den här dagen slut...

Känns som en jäkligt lång dag

Började 7

Var enda ordinarie på jobbet. 1 pers var extrainsatt 3 timmar på morgonen. Tack o lov för det ändå säger jag... jag orkar inte riktigt med 20 frågor sådär dags... tur att den extra vikarien hade lite koll på läget iaf.

Men som sagt var. Jag var den ende med insulindelegering... alltså var jag tvungen o åka dit. Fick ställa mig o koka rågmjölsgröt. Det var nytt...

Sen ringde herr J o undrade var nycklarna var... oj hoppsan... de hade visst jag med mig. Nåväl, vi löste problemet.

Ringde en tantalona som har telefonservice... hon mådde inte bra... nähä... vill du att jag kommer? Ja det ville hon såklart. Hon hade ont över bröstet sa hon.... efter lite prata o hålla hand o sånt så kom vi fram till att det nog var oro. Lite kaffe o kaka o ett piller mot oron. Hon bad om det själv, men de var ju så svåra o trycka ur förpackningen.

Vidare till nästa som låg kvar i sängen o väntade... o klockan den tickade ju... alldeles på tok för fort. Halt o jäkligt var det så jag kunde inte snabba mig med tung gasfot heller.

O sen var jag tvungen o in på lokalen o hämta nyckel till sista morgonjobbet där det också låg en i sängen o väntade på mig.

Vissa dagar kännner man att det hade varit bättre om jag inte gått dit.

Vissa dagar orkar jag inte höra instruktioner som jag hört hundrafyrtioelva gånger förr... det tar liksom stopp o jag orkade inte vara glad o trevlig o nicka dumfånigt åt alla idiotier. Det hjälper inte att jag vet att det är en hjärnskada o personen rår inte för det.

Tillbaks till jobbet sen o blir avlöst av vikarien som jobbat 3 timmar o hunnit med 2 timmar rast också.

Hem o fixa med käk åt herr J som plockar ur verkstan... den måste vara tom på måndag för det är ny ägare sen i torsdags. Pga lite kommunikationsprobs mellan J o köparen så försvann en vecka där J inte plockade nåt alls då han trodde att köparen tänkte backa ur.

Vila lite snabbt o sen tillbaka till ett nytt pass på jobbet.

O det gick ju galant om man bortser från att vägarna fortfarande var lite halkiga. Jag o min arbetskamrat (den med den extrainsatta delade turen) jobbade på rätt bra tror jag.

Men när jag kikade in i nyckelskåpet på jobbet så fann jag en nyckel som inte hörde till oss.... den var numrerad med ett tal som var 9 högre än det sista numret vi har på våra nyckelbrickor + att den var i en annan färg. WTF tänkte jag o drog mig till minnes i morse när 20-frågor-vikarien fick telefon från stället h*n varit på igår. De saknade en nyckel o vikarien sa att alla nycklar var tillbakalämnade som de skulle.... nån nyckel hade h*n visst tappat i jobbarbilen o kanske inte hittat den/alla.... (eeehhhh öööööhhhh *klia huvet*).

Ja solklart var ju att nyckeln satt i vårat nyckelskåp iaf. O det hade den inte gjort på morgonen

Provade ringa vikarien men inget svar... nähäää.... hoppas att det andra stället löst nyckelfrågan ändårå... kan ju inte börja ringa till alla ställen o fråga om de saknar en nyckel. Eller? O det var ju några timmar sen efterlysningen...

O så kom vi till stället där jag fått spader, spunk, ryckningar i ögat o diverse andra sorters spel på morgonen... nu för nattproceduren. Vi kom en halvtimme senare än vanligt bara för att brukaren skulle få se lite mer av Nobelfestligheterna.

Jag orkar inte höra hur tröjan inte får dras över huvudet för håret rufsas till o det är nylagt serru... ja i torsdags hos frissan o du fönade det möjligen för lockat är det inte och du har sovit på det i två nätter o har en parabolantenn med sändningar i världsklass i nacken men visst akta håret mind you. T-shirten måste ju ändå dras över huvudet sen efteråt.
O klockan sitter den åt rätt håll? Ja om inte du har vänt på den så sitter den rätt sen i morse när jag kollade sist.

Nej jag ska vara snäll... jag har ingen aning om hur jag kommer o bli när jag blir gammal och/eller sjuk.

Men helt ärligt... jag tror att jag måste göra nåt annat väldigt snart. Frågan är bara vad? och vart?

Känns som om nattjobbet är långt borta... har inte hört nåt från dem... det var ju väldigt kort tid mellan ansökningsdag o tillträdesdag... får mig o tro att de möjligen hade en perfekt kandidat redan men eftersom alla anställda ska ha rätt o söka så la de ut tjänsten internt.

Nu snart sängen för det är ett nytt pass i morgon. Gissa vilken tid jag börjar... johooorååå jag börja 7. Yippie så jag ääälskar tidiga mornar på jobbet

Kommentarer
Postat av: Helen

Vissa dagar borde helt enkelt inte få existera...

2011-12-12 @ 20:52:03
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0