*10/30 för den som undrar

Kom på en sak till...

Idag när jag skulle till stan så tändes oljelampan på bilen (ja det var J's bil eftersom han hade tagit min på morgonen) o jag ringde J o frågade hur jag skulle göra... den tändes o släcktes lika snabbt men en pingande ljud samtidigt gjorde mig varse att det var nåt som var fel helt klart.

Han sa att jag skulle fortsätta åka eftersom jag nästan var framme i stan o åka direkt till OKQ8 o inhandla motorolja o hälla i.

Jag frågade vilken sorts då det ju finns mineral, delsyntet o helsyntet. Mineral fick jag till svar... okedokee

In på macken checkade oljeutbudet... den första o billigaste flaskan var inte för bilar med katalysator så den ställde jag tillbaka o så tog jag den näst billigaste istället. Duktig flicka som faktiskt kollade upp vilken som var bäst att hälla i på vintern* också... =)

Gick till kassan för o betala o karln i kassan frågade mig om vilken bil jag hade o hade jag valt rätt olja.

Jag bara tittade på honom o blev så paff så jag inte fann mig. Sen när blir man ifrågasatt ifall man köper rätt produkt?
Jag kunde bara svara att det trodde jag nog att det var o så log jag lite ansträngt.

Jag gillar verkligen inte när man känner sig klappad på huvudet som om man var en idiot. (kan det ha varit för att jag såg extra flickig ut med min vita jacka o håret i slarvfläta på sidan?)

Hade jag bara haft orden i munnen hade jag sagt att bilen var en gammal skruttig golf med fel på oljetrycksgivaren (standardfel på dem tydligen, inte den första som pissat olja sådär) så det behövs inget dyrare än så.

Grejen är att J redan bytt den där givaren på den där bilen en gång.... o nu är den paj IGEN. *suck*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0