what a surprise

Jag hade inte direkt väntat mig att hitta en kommentar på engelska när jag loggade in på bloggen. ^^

En kommentar som i sin tur avslöjade en tysk blogg som verkar innehålla stickade alster.... jag är ju ingen stjärna i tyska direkt.


Visst ser det läckert ut med stolparna på rad. Det var förresten en sån här stolpe som spindeln satt på.. spindeln som hamnade på bild o sen hamnade i min blogg.

Ska erkänna att jag har varit riktigt slö idag... somnade o sov en stund i soffan framför tv:n. Men såna dagar är sköna o ha också.... o är jag ändå hemma från jobbet så ska jag väl passa på o vila upp mig så jag orkar jobba när jag kommer tillbaka på onsdag??

Huvudvärken smyger sig på känner jag... undrar om den hör ihop med att jag fortfarande inte blivit av med svullnaden på kinden riktigt. Ju mer jag äter av pencillinet så verkar det som att varefter svullnaden lägger sig så kommer känseln tillbaka o det känns lite, hur ska jag säga, inte ont men ändå oskönt i käken o kinden. Det känns att det inte är helt okej där. O jag vill gärna vara o peta o trycka, liksom massera.

Hade tänkt vara med i fototriss men veckans ämne är "plastic fantastic" o jag kan verkligen inte få inspiration till ett sammanhängande tema på tre bilder som innehåller plast. Vill gärna ha ett tema som håller ihop bilderna mer än bara att de är av plast på ett eller annat sätt. Så vi får se

Kommentarer
Postat av: gotteochvi♥

sv; om du vinner kontaktar jag dig via bloggen!

2010-09-06 @ 17:33:44
URL: http://gotteochvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0