vad man kan göra med en ledig onsdag

O inte sjutton fick jag tummen ur o felanmäla kortet heller.... var med mina svärföräldrar till stan (de lånade min bil) o "shoppade loss".

Jag köpte en hink isolatorer och 10 grindhandtag samt en ny kvast. Killen i kassan tog för mkt betalt för den där jäkla kvasten så jag gick in igen o påpeka det... 21 kronor är pengar det också.

Sen var jag in på Strömsbacka o kolla om jag skulle hitta nåt kul fynd... men det var mest bara jox. Köpte två djupa tallrikar för 5 kr styck o ett vinställ i trä för 40 kronor iaf.

Medan svärmor var på vårdcentralen o träffa läkaren så gick jag på Åkrahallen o handlade lite sånt som går åt mest hela tiden såsom mjölk o smör o bröd... pålägg o frukt o så nåt att äta.... *suck* det där eviga "vad ska vi äta"...

Sen for vi väl hemåt så småningom... svärfar hade varit hos Monica under tiden så vi hämta honom o sen åkte de o handla på Willys medan jag pumpa däck på OKQ8. O en sväng förbi järnboden...

När jag kom hem konstatera jag att jag borde ha handlat grindisolatorer också... hade bara 5 stycken kvar o jag behöver ju minst 4 till.

Fick världens huvudvärk o låg på soffan o slumra i säkert ett par timmar innan jag sen nu på kvällningen gick ut o stolpa upp det sista samt påbörjade iskruvningen av isolatorerna. Men  det blev ju så förbaskat kallt så jag fick avbryta o gå in.
Nu ligger jag på soffan med lapen i knät o en filt om axlarna o lilla J's täcke över mig.

Kommentarer
Postat av: natali

oh tack tack :) , vad synd :(

2010-09-01 @ 22:32:23
URL: http://natalinikola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0