trött o fryser gör jag också

Är huvet dumt får kroppen lida heter det ju i ordspråket...

Jag går på min andra pencillinkur... för att jag inte tog tag i det o ringde o beställde tid direkt veckan efter jag var in akut till tandis första gången.

Nu har jag två sorters antibiotika och jag MÅSTE ta mig i kragen o ringa runt på måndag... ja ihop med att jag ska jobba....

Var in till tandläkaren igen igår... de öppnade min dåliga tand. Dvs de borrade ur den gamla lagningen o övertrycket fick komma ut... ja varet alltså... uäck.

Sen slipade hon ner tanden lite eftersom den höjt sig pga varbildningen under roten o fyllde i med provisorisk fyllning. Tyvärr blev det en vass kant som nu skaver mot tungan så fort jag gör nåt. Så det är svårt att ens dricka ett glas dryck ens.

Misstänker att det var med flit.... så jag inte skulle kunna "glömma" att börja ragga tandläkare som kan ta sig an min mun på måndag.

Fy sjutton alltså

Kåvepenin OCH Flagyl.... o nu har min käke börjat göra ont också.

Nu ska jag gå o lägga  mig strax... ska ställa mobilen på ringning tidigt i morgon bitti så jag får ta mina piller någorlunda i rätt tid.
Fick nån sorts blackout idag för jag tänkte totalt fel o dosen som skulle tas vid 16 blev tagna redan vid 13... fattar inte hur jag kunde tänka så snett. Speciellt inte med tanke på att jag nyss ätit en tre gånger om dagen kur.... doh.Nåt annat som inte är alls kul är att lilla ponnyfröken Gnistra börjat leka Houdini igen. I torsdags gick hon ju ut... sen fick hon stå i isoleringsarresten ända tills idag då jag tyckte synd om henne o släppte ut henne att gå med pojkarna några timmar iaf...
Jag åkte sen o handla o E red ut på Lillen. På väg hem rasslar det plötsligt till i buskagen o fram kommer Gnistra...

Sååå nu står hon i arresten igen.... hon gnäggar så desperat efter att man ska komma o prata med henne så fort man visar sig i stallet men jag har ingen större lust o socialisera med henne just nu. Blir bara irriterad på att hon inte håller sig på rätt sida om stakettrådarna. Grrrr

Ne sova var det....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0