Lördag morgon

Gomorron på er

Tänk va. Här har jag legat o varit vaken sen en timme minst tillbaka... o till slut trodde jag nästan att klockan inte hade ringt o jag sovit över. Men närå, en hel timme kvar var det.

En timme till vaddå?? Jo mitt pencillin som jag ska ta tre ggr/dag så väl utspritt som möjligt - dvs helst 8 timmar mellan varje dos. O min dygnsrytm passar bäst med 8 16 och 24 på dygnet.

Nu har jag precis tagit morgondosen o funderar på om jag kanske kan slappna av så jag får sova nån stund till... onödigt att gå upp nu när jag faktiskt är sjukskriven idag. Annars hade jag varit på jobbet sen en halvtimme sisådär.

Lilla gosiga Elvis kom o kröp upp till mig för en stund sen... o så gosade vi en stund. Nu har han förflyttat sig en halvmeter o ligger strax bredvid mig istället... o knattermotorn var nyss igång o han spann så han spann... men nu tror jag att han nästan somnar för motorn slog av.

Puss på dig matte säger Elvis the Cat.
Snygg morgonlook man har då ^^ men den bjuder jag på... gomorron på er för nu vänder jag mig om o försöker slumra en stund till tillsammans med katten

Kommentarer
Postat av: Monica

Usch inte kul o ha ont i tanden=(

2010-09-04 @ 09:46:43
URL: http://kockenstjej.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0