Lite synd om mig är det väl ändå... även om jag får skylla mig själv

Är huvet dumt får kroppen lida säger ju ordspråket o jag är benägen o hålla med.

Skulle ha jobbat 8 timmar ikväll men när jag kom till jobbet så ville min arbetskamrat skicka mig till tandläkaren pronto då jag fortfarande inte tagit mig dit o fått min dåliga tand ombesörjd o nu har jag en infektion som grasserar för fullt. Min kind är svullen till o med. Men jag har ju sån ångest att gå dit.

Snäll som hon är så hjälpte hon mig att ringa o beställa tid o jag fick komma in en knapp  timme senare... hon ringde även o fixade en chaufför o tillika moraliskt stöd åt mig.

Väl där så fick jag lite ångest igen. Som jag hade för fullt då hon ringde åt mig. Men nu så har jag fotat min dåliga tand o fått pencillin utskrivet som jag ska käka i 10 dar. Sen ska jag bara ta beslut om HUR jag vill göra med den där tandsingen.... dra ut eller laga. Laga betyder rotfyllning o sen en ny krona uppbyggd uppepå... dyrt blir det men jag lär ju ha tänder o tugga maten med.  Uj uj uj.

Så nu ligger jag här i soffan o "tycker synd om mig" o surfar. För jag sjukskrev mig sen också... ikväll o imorgon så får vi se sen om söndagen kan vara okej att jobba.

Jag är inte vacker att se på just nu... en redig bulle har jag på kinden...

Känner hur anpänningen rinner ur kroppen o jag är sååå trött o hade gärna gått o lagt mig NU genast men lär ju ta pencillinet så sent som möjligt ikväll... för o sen dela upp det på tre ggr/dag. Startdosen tog jag så snart jag kommit från apoteket o då skulle jag ta två på en o samma gång.

Det jag är mest rädd för är att magen kommer o klappa ihop. Jag har bunkrat upp med proviva o actimel.

Jisses så trött i ögonen jag är helt ärligt.... tror jag ska snooza i soffan en stund iaf... eller lägga mig o titta på en film?? Har lite huvudvärk också känner jag

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker oxå synd om dig ont i tanden är inte kul alls. Hoppas det snart går över.

2010-09-03 @ 22:31:49
URL: http://minaungar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0