Hur var det... roligt nästan jämt eller???

lite lätt frustrerad just nu är jag...

När E fick hem lappen om skolfotografering så skulle jag beställa via deras hemsida... men tametusan om det blev registrerat... nix pix

Alla E's klasskamrater har fått sina bilder vad det verkar... men inte E. =(

O min mailadress blev blockerad för att helt plötsligt var det inte rätt lösenord... jag fixade en ny efter många om o men... skulle logga in idag på den igen men nähärå... det gick inte heller..... gaaaah jag som skulle maila fotoförlaget o berätta att det fasen inte GÅR att beställa över internet. Eller är det vår dator som det är fel på... som blockerar själva skickandet??

Försökte återigen ikväll men fick samma resultat.... sidan bara laddar om sig o ber mig "beställa".... gaaaaahhhhh

Jag är inte alls bara lite lätt frustrerad... jag är MEGAFRUSTRERAD!!!!

Faktiskt kliar det i hela min kropp av frustration just nu.... tror jag går ut till fången på fortet aka Gnistra o fixar lite... hon gick ur hagen igår o står i "arresten" = lösdriftsboxen med tillhörande "fånghage"

Jäkla häst alltså.... alltid hon som kommer på idéer som inte sammanfaller med vad jag gillar.

Gå ut o ge henne en sen kvällspromenix runt garaget så hon får sträcka på sina lurviga... sen blir det tillbaka i ensamhet.... Dallas är så ledsen o skriker konstant. Trots att han kan se henne med endast en hage mellan sig o henne... ja o ett bastant (hrmmm nåja) brädstaket med eltrådar mellan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0