Det har varit en TUUUUNG vecka

Veckan som gått har varit tung. Jag försökte blogga om det men det tog stopp... sen har jag varit in o kollat på rubrikerna till mina sparade utkast men inte kunnat med o ta tag i dem o skriva dem klart.

Kort sagt kan jag säga att måndagen för en vecka sen började skit o slutade inte heller roligt.

Jag är så trött o hela den här lediga dagen har tillbringats sovandes i soffan sen jag skjutsade lilla J till bussen.

Fyra år o lite till av grupphandledning med en beteendevetare gör att jag vet o förstår varför jag är så trött... det är för att jag tränger ner saker som jag inte vill ta tag i riktigt. Saker som pockar på uppmärksamhet o stjäl min energi. Ja det tar på energin att trycka ner o låtsas som det regnar.

Men jag vet inte riktigt HUR jag ska bearbeta det o kunna ta tag i det.

Men jag tackar min gode vän som ändå varit ett stort stöd genom att ha hjälpt mig ringa o fixa en tid för min tand. Ett ångestmoment mindre. Bara ångesten kvar över att pallra sig dit o öppna upp käften o sen ligga med öppen käft i ett par timmar sisådär... MÅSTE se till o fixa en ljudbok som jag kan lyssna på under tiden.

Orolig över min tand som jag käkar hästkur i antibiotika för... om den kommer hålla sig lugn tills dagen D. Något jag önskar eftersom det stundar en begravning inom det närmaste. Vill INTE se ut som en fotboll i nyllet då kan jag säga... inte som en halvsidig hamster heller.

J lyckades med konststycket att reta upp både min bror o sedan min far genom att uttrycka sig aningens fördjävla klumpigt (eller varför inte helt djävla onödigt) i en sms-konversation med ovan nämnda bror som sen skvallrade för pappsen.
Resultatet? Jo han ringde igår o tjafsa. Jag hamnade som en boxningsboll mitt i mellan... o även om jag numera kan fräsa ifrån o säga att jag inte vill höra någonderas åsikter (beteendevetaren i fyra år dårå) så mår jag skit iallafall.

Ja, om ni undrar varför jag varit frånvarande så är det bara det här som tyngt mina axlar under senaste veckan...

Det märks väl om jag orkar redogöra för måndagen from hell längre fram. Just nu vill jag iaf inte.

Idag skiner solen. Ändå nåt positivt... borde vara utomhus o samla de få D-vitaminer man kan just nu.

Hästskruttan går i hagen - dagtid under bevakning men får gå in på natten. Ja bevakningen kan väl anses lite hipp som happ då jag legat o snarkat mest hela dan...

Älgarna har förresten älgat genom staketet på nyaste hagen o det var hål på tre ställen.... Gnistra med kompani gick o betade där med hålen klart synliga men ändå höll sig hela bunten på rätt ställe... till o med så de hade gått ner o ställt sig i första hagen utan bete o gått lös på höet som jag lagt ut där.... sååå det är väl som talesättet säger " inget staket är så bra som ett bra bete" XD

Har inte orkat fixa hela hagen efter genomkutningen så de har inte fått gå där på ett par dar.... gissa om de är besvikna

Nä, nu ska jag ta mig i kragen o försöka göra nåt vettigare än att sova resten av dan. Men inte blir det många knop heller....

vi hörs o syns
må så grankott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0