umpa pumpa

Ikväll gröper jag ur en pumpa....

det var jobbigare än man kan tro..... mycket fruktkött i en pumpa... men får väl vara glad åt att den inte är lika fylld som en melon. Det var ju iaf hål i mitten av pumpan...

men så till frågan - VAD GÖR MAN AV PUMPA??



Uppdatering: om man fräser upp pumpaskav i en stekpanna i olja o sen saltar lite lätt så påminner smaken o konsistensen om grovriven morot som man fräst i olja.

Skumt... o uäck så flottigt det kändes. Tror jag var lite fööör frikostig med oljan... hade nog tänkt mig lite frasigare resultat... typ som friterat. Mer värme nästa gång kanske?? O mindre olja??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0