Hemma från jobbet imorgon o det känns som helt rätt beslut just nu

Jag har sjukskrivit mig imorgon.... känner att jag vill inte utsätta mig för magont imorgon på jobbet. Det räcker med hur det kändes igår (lördag) när jag jobbade.

Idag har jag jobbat kväll o jag kan säga att det var ingen skön förmiddag jag hade här hemma. Vaknade före åtta o hade svid i magen. Gick ner o tog lite magmedicin o gick o la mig en stund igen eftersom man ska ta den på fastande mage o inte äta precis samtidigt för bästa effekt.

Lyckades väl koppla bort svidkänslan en stund o gick väl o käka frukost sisådär en halvtimme senare. Men hela fm var en enda lång maratonsträcka med ont. Letade rätt på vetekudden o värmde upp den o la mig i Johans säng med kudden virad kring min mage o runt mot ryggen. Det kändes ganska skönt faktiskt. O sen när jag vågade mig på att svälja ner en alvedon mot menskrampen så blev det ännu bättre sen efter en stund o jag kunde till o med vara ute o plocka i hagen lite grann.

Så nu ska jag ta nåt lite o äta som sista punkt innan jag går o lägger mig. Få se hur länge jag får sova imorgon innan magen väcker mig.

Men det känns skönt o veta att jag blir hemma o inte måste iväg nånstans.... för inte är man nån trevlig människa när man har magknas. O jobbar man med människor måste man vara någorlunda hygglig när man hjälper dem. De blir så ledsna o griniga annars.... o det är ju bara dumt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0