Överraskning, surprise deluxe

Eftersom jag aldrig kom till den roliga saken vi gjorde igår på jobbet så lär jag väl berätta den nu istället...



Vi har ett syskonpar som närmar sig 100-årsstrecket med stora kliv.... o idag lördagen den 3 juli så fyller den ena utav dem hela 98 år.

Nu är det ju så att man fyller ju bara nittioåtta år en gång i sitt liv....

Vi bestämde oss för att överraska dessa två med lite födelsedagsfika så två tjejer for till stan o beställde en jordgubbstårta på Schelins kondis o jag o två till for till en trädgård i närheten o plockade ihop en finfin bukett blommor att överlämna till dem. En sjätte tjej var ute på jobb under tiden.....

Sen vid halvtolvsnåret så ramlade vi in i samlad tropp 6 tjejer. Oj oj oj så stora ögon de gjorde..... o så sjöng vi först för den äldsta o så fixade vi sen iordning fikabordet ute i trädgården i halvskugga o hjälpte ut dem till varsin stol där. Sen sjöng vi för den andre som faktiskt fyller 96 om två veckor o sen hurrade vi för dem. Jag lovar att det lös om dessa två gamlingar. O tårta åt de så det nästan spruta ut genom öronen på dem. Hur smaskig tårta som helst var det... jordgubbsfromage mellan bottnarna o färska jordgubbar doppade i choklad uppepå...

En timme senare var vi tvungna att bryta upp o hjälpa dem in igen... den äldre utav dem stannade på översta trappsteget o tackade oss så mkt.

Tänk så bra man kan må när man ser en vårdtagare lysa av lycka. Vi tog några kort också med mobilkamera så tänkte vi kanske knåpa ihop ett minneskort o skicka till dem på posten... kostar ju inte många kronor att via deras hemsida göra egna vykort o skicka direkt till vem man vill.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0