*gäsp*

Idag blir nog hela dagen en off-dag känns det som.... har sovit pissdåligt inatt, haft tandvärk. Somna inte förrän på morgonsidan vid fem nånstans o sen vid halv åtta nångång så prata Jerry med mig innan han for till jobbet o det kändes som om jag nyss somnat... har legat o varit rätt down hela dagen. Somnade iaf om när han for o sov till halv tolv ungefär.

Sen har jag bara typ bytt viloplats... jo jag käkade frukost... flingor med mjölk var vad jag orkade ta mig för.

Jag har ju perioder när jag pressar tänder o tydligen har jag pressat hela dagen igår utan att jag vetat om det. O jag känner att jag har obalans i munnen nu med... de flyttar runt lite som de vill ibland tror jag. De där gaddarna... Blir väl att ta bettskena i munnen inatt.. prova den inatt som var också men det gjorde mest bara ännu ondare då.

Ne, om jag skulle försöka ta mig samman o få nåt vettigt ut ur den här dagen också.

Igår fick jag iaf ett ryck o drog med mig E ut o fixa i stallet. Vi tvätta alla vojlockar o en hel hög med grimmor o grimskaft plus att jag smorde två sadlar o ett träns. E valde att städa stallet medans jag smorde. Det blev så fint så när vi var klara.

Kommentarer
Postat av: Dom kallar mig Yngve

Ugh. Tandvärk är inte det festligaste, kan jag tänka mig. Jag brukar också bita ihop käkarna för hårt, men det resulterar "bara" i huvudvärk.



För övrigt vill jag tacka så väldigt för din kommentar under mitt inlägg om kroppsbehåring. Himla roligt att du gillar vad jag skrivit. Tråkigt nog är det ju så att det inte är lätt att låta bli att oroa sig för synligt hår med de rådande skönhetsnormerna. Själv försöker jag ständigt att tänka att mitt hår är min ensak, och därtill helt naturligt, så om folk blir provocerade så är det deras problem. Det är ju inte så att jag tvingar någon att titta ;)

2010-07-24 @ 14:55:48
URL: http://antipod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0