Snön kan få försvinna nu snart

Isch o fy för snö.... har jag sagt det redan idag??? Jag säger det igen isåfall.... ISCH O FY FÖR SNÖ.

Jag höll på att krocka idag med nån som helt sonika backade ut sin bil på landsvägen. VAD ÄR DET MED FOLK O KÖRA UT FRAMFÖR MIG?!?
Jag bromsa allt jag kunde o styrde mot fel sida av vägen för att där fanns en liiiiten öppning kvar iaf... plus att jag slängde mig på tutan o tuta för fulla muggar.

Som tur var så flyttade han/hon på sig. Såg väl att det kom nån hoppas jag... men vad är det för idioti att bara kasta ut bilen från gården, backandes i full kareta? Antar att det var nån snövall som skulle forceras. Hoppas det iaf. Så det inte bara var bängbulakörning.

Jag har fått nog av plåt mot plåt för några år framåt nu... ja jag har faktiskt fått nog av all form av plåtdemolering när det gäller fordon som JAG sitter i.

Jisses vilken ångest jag hann med att känna när jag insåg att det kanske skulle smälla - låta illa o göra ont. Plus att det är så synd när man blir utan bil.

Sen mådde jag rent illa i efterchock.

Nåja, jag klara mig, den andra föraren klara också sig. Inga bilar kom till skada. Bara jag som blev lite chockad.

Nu ska jag sova för imorgon är det återigen en jobbardag. Jag jobbar återigen en delad tur o behöver min vila känner jag.

Kommentarer
Postat av: Anna

Vi hade ungefär samma åsikt i våra inlägg, trötta på snön! Hihi

Ha en bra dag på jobbet och kör försiktigt i snöyran.

2010-02-20 @ 22:41:01
URL: http://minaungar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0