snöig fredag

I onsdagskväll gjorde vi äntligen slag i saken o rullade ut en höbal i hagen till hästarna.... jag hade egentligen velat ha tak över höbalen o J har ett tält som vi skulle göra om till en lösdrift åt pållarna o däri skulle balen stå hade jag tänkt.

Men tiden går, o det verkar stört omöjligt att synka ihop så man hinner med nå såna bonussysslor... för endera jobbar J eller så jobbar jag.... o så där håller vi på.... typ.

O såklart blev det ju mkt mildare så snart jag hade rullat ut balen i hagen.... haha o massvis med snö på alltihop.... tjohooo så bra för höet (INTE).

Idag är det lite mer fart o fläkt vid fåglarnas matplats... det har varit FÖR kallt för dem att ens ödsla energi på att leta föda.... men idag är talgoxarna energiska o de bråka riktigt mkt på mig för att jag stod på trappen o försökte fota dem.  Såg dock inte till gulsparvarna idag... hoppas de inte strukit med i kylan bara...



I morse var det riktigt skönt att komma ner på nedervåningen för luftvärmepumpen hade inte strejkat inatt... tack vare att temperaturen låg på modesta -11 grader ute. Den slår ju av vid tjugo minusgrader... så två mornar i rad var det bara 11 grader inomhus....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0