Paradiset

Vi tog en tur till Vfbo igår o hälsade på hos svågern med familj. De var uppflugna på taket för de håller på o lägger om. Det läckte visst in.

Efter att vi mellanlandat där en stund så for vi vidare för ungarna ville bada o vi letade oss fram till Paradiset som ligger vid Hörendesjön.

Jättefint med solen som var på väg ner o jag tror en hel del bilder blev bra.... men såklart ligger de kvar i E's kamera. Fick dock se att jag hade lutat kameran så en o annan bild ser nog ut som om vattnet rinner ur bilden typ.... hahaha

Sen när vi kom hem så fick vi städryck så J o lilla J drog igång o städa hans rum... men de blev osams rätt snart så jag bytte av o hjälpte lilla J istället....

Sen hade ju E bokat filmkväll med pappa sin också så rätt vad det var så satt de o titta på arkiv X där nere o bara jag var kvar o städade.... lilla J satt vid datorn ihop med sin faster o jag vet inte allt vad de titta på.

Lilla J skulle haft en kompis här idag men det var visst nå bilknas för dem också så vi funderar på att styra kosan på nå äventyr sen idag.... bäst o passa på när bilen gick igenom besiktningen så snyggt... och medan vi alla är lediga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0