En dag snart till ända igen

Känns som om jag spenderat i princip hela dagen borta idag.

Det var ju visning utav resultatet på filmlägret idag så vid 14 var jag tillbaka istan igen. De hade delat upp sig i två grupper o filmat varsin film o E's grupps film var först att visas på skärmen. Den var också bäst (om jag får säga så trots att jag kan räknas som partisk) för den innehöll humor, snabba klipp o en någorlunda hållbar story. Den andra filmen innehöll inte mkt alls utav nåt av det... svårt o förklara... men jag fatta inte varför den började som den gjorde, o resan mot slutet var också bara lång o ofattbar. Den var nästan bäst medan de spelade intro-musiken.

Lite besök i stans galleria. Fick äntligen tummen ur o fixade nyckeln som gick av för ett par månader sen i rattlåset på buggyn. Det gick att fixa en ny  utav delarna. 120:- är faktiskt värt att slippa byta ut låset. O lite gluttande på Corner's shop (eller vad den heter) det är alltid en massa krims krams o bling o billigt jox som jag är sååån sucker för.

E ville in på Dreambook också o fika... så på vägen till bilen slank vi in där o hon fick en glass, eller ja två kulor o så satt vi där inne o diskutera väggmålningen som föreställer kända platser i Sala.

Sen lite fredagsmysshopping o hämtning av pizza innan vi styrde kosan mot hembyn igen. Där skulle vi först lämna av kompisen S.
O eftersom de har lånat våran lilla ponnyskrutta så passa vi såklart på att hälsa på henne o klappa lite.... hon verkar ha lagt på sig nåt kilo faktiskt... haha inte konstigt med sååå mkt hage o bara en att kämpa om maten med... dessutom är han av den lugnare typen som inte ränner runt i hagen tio ggr om dan o drar med sig skruttan i vilda lekar a la rodeo.

Inspekterade nyfixade stallet där också... blir jättefint. O inspirationen att fixa en box till i vårt stall blev ju ännu mer påträngande.

Har ätit god pizza (inhandlad på järnvägskiosken) o provlegat en stund i nya hängmattan (som jag köpte när vi var i V-ås sist men sen har det regnat massor jue) där jag läste nya AoT innan jag sen gick in o tog mig en Rekorderlig cider o sippar nu på den o mumsar cheezeballs framför tv'n med lap'en i knät.

I morrn är det också fullt skubb... klassåterträff med tjejer från grundskolan först o sen ska jag vidare mot Ingbofestivalen där Stonetrade spelar på kvällningen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0