Mina knepiga drömmar fortsätter o jag låter hemskt illa

Inatt drömde jag att vi hade fler än en gris o de där grisarna hade lyckats stänga sig ute från svinstian... men de hade en hög med halm som de kunde boa in sig i....

I morse kom E in o sa att grisen var inne i Lillemans box... o eftersom det är öppet ut i hagen o bara ett brädstaket som stänger mellan hagarna så hade grisen helt sonika gått in under nedersta brädan. Inte första gången hon gör så o säkert inte sista iom att grisens hage (som är en hage i hagen) inte heller är ok o vintern som var slet hårt på stängningen.

Jag har konstaterat (alldeles själv) att jag har akut bronkit. Det känns sådär kan jag ju säga... jag hostar o hacklar mest hela tiden. Har svårt att komma till ro när jag ska sova för det är hela tiden nåt som irriterar o jag måste harkla. Känner hur jag inte riktigt får den mängd luft som jag vill ner till lungorna. O även om jag ju kan andas så får jag panikkänsla.
Jag ber Jerry att slå mig på ryggen över lungorna för att knacka loss liksom o jag har de mest underliga stretchövningar för att töja på lungorna så jag får loss slem o kan få luft igen.

Alltså det låter mkt mer dramatiskt än vad det är... det ser jag ju när jag sätter det på pränt. Det är liksom mest bara så att det känns skönare när jag fått göra den proceduren o när nån dunkat mig i ryggen. Krampen (eller vad det är) släpper i luftrören lite granna, en kort stund.

Det mest trista med bronkiten är att det är andra vändan på bara nån månad nu... BLÄÄÄ
O jag som inte ens röker... hah. Men tro mig, jag låter som värsta storrökaren just nu....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0