Putt e vad jag är

Jag hatar den bärbara datorn.... hade skrivit ett låååångt inlägg som nu bara försvann....

Den har nå jävla cp-ryck för sig... rätt vad det är så försvinner/hoppar markören nån helt annan stans i texten... o ibland så hoppar den inte ens nån annanstans i texten utan tydligen upp på nånting annat. Gaaahhh trodde jag lagt bokstäver på fel ställe i texten (o orka lusläsa lååång text) så jag tryckte ner suddatangenten... o tro på fan... inlägget försvann o jag kom till startsidan.

Piss o skitdator... =(

O jag orkar inte dra allt en gång till.....


Uppdatering... tjoho hittade mesta texten som var autosparat i utkast.... lägger väl in det här då....

Utkast: April 29, 2010

Gudars så trött jag är just nu. Tror mina ögon går i kors.....

Tänkte nästan ett tag försöka få ut mig på en löprunda... bara för att få kroppen lika trött som knoppen. För det "kliar" i kroppen utav adrenalin.
Dagen på jobbet blev lite väl hektisk idag. Inte mkt som gick som det skulle... eller jo det gjorde det väl på sätt o vis... även om jag fick emotta ett larm även idag.

Först o främst så var dagen felplanerad från början. Vi är bara fyra på schemat idag men nånstans var det fel så i lapsen (planeringsverktyget på datorn) fanns fem personer och jobben hade fördelats på det. Så när det sen omfördelades så blev det lite knökigt.

Nåja, tack vare snälla arbetskamrater så fick jag bort några em-jobb o kunde jobba ikapp lite. Det fanns andra som hade mer tid att disponera.... jag låg ett jobb efter vid lunchen.... brrrrrr så jobbigt det är när det bara sackar efter mer o mer för varje jobb jag får gjort under dagen. Vissa dar är såna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0