Onsdag o solen skiner.... o jag gnäller lite

Ska strax åka o hämta Jonte Myra för han ska till tandläkaren idag. O sen ska jag åka o jobba på em. Usch, jag hatar verkligen såna här dagar... där jag inte kan bara gå o skrota här hemma innan det är dags att åka till jobbet.

Bara fara o flänga.... var lika igår för då var jag till Heby på fm. Som alltid på tisdagar.

Det jag kan bli liiiite lätt störd över är att jag varenda gång sen får kommentaren att jag är "en timme tidig" på jobbet. Men liksom, vad ska jag göra då? Hebymötet slutar 11:30 o börjar jag 14:00 så är det liksom bortkastad tid att åka hem. För det tar mig 1 timme o en kvart i restid allt som allt om jag ska hem mellan o då har jag en timme o en kvart kvar att göra nåt här hemma på.... jaha... vad gör man då?
Man hinner inte vila. Ja äta då. Men det blir ju fasen i mig lika dyrt som om jag köper med mig nåt gott o äter på jobbet en timme innan jag går på pass.
*suck*

Ja jag vet att de inte rår för det.... hur ska de kunna veta.... jag har ju bara gått i Heby i X antal år nu. O alltid på tisdag-fm. (gnällfisen gnäller av sig lite XD)

Men men. Det är den här terminen kvar, sen slutar jag. För jag orkar inte sitta o pendla på det viset om jag ska jobba heltid uppepå det sen.

Men ha en bra dag. Solen skiner o fåglarna kvittrar - det har de iofs gjort sen halv fyra i morse. ;-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Nyfiken som jag är vad är det du går på i Heby, någon kurs eller?

Hoppas allt är bra med dig och att hästarna blev nöjda och glada:) Hälsningar från mig:)

2010-04-28 @ 19:26:56
URL: http://minaungar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0