Med livet som insats

Jag är sååå trött idag också.... faktiskt så blev jag rent rädd för mig själv... *viskar* jag höll nämligen på att somna när jag körde bil *nickar* :o

Jag hade ju inte så mkt val än till att ut o köra eftersom jag jobbar o jag hade en lunchleverans att lämna. O solen sken så jag var tvungen att kisa då jag åkt ifrån mina solglasögon. Rätt vad det är så satt jag o bara dåsa... tur att vägen var rakt fram just då. Jag skärpte till mig o kom fram i ett stycke... ja bilen var också i ett stycke =)

När jag kom tillbaka till jobblokalen så var jag tvungen att vicka ikull mig på soffan... jag slumrade gott o väl i en timme av o till. Ville inte somna helt då jag hade jobbarkompisar i samma rum o jag snarkar ju när jag sover haha. Men så snart de gått allihop så somna jag visst in... o gissa vad..... JAG VÄCKTE MIG SJÄLV FÖR ATT JAG SNARKADE. Oups

Nåväl, jag blev väckt av telefonen o masade mig upp i sittande... nu har jag tagit en kopp fesljummet kaffe o en kubb för att vakna till liv.

Ha det så gött alla där ute... jag lovar att jag ska försöka hålla ögonen öppna o på vägen när jag kör bil.

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Hoppas du får en mysig valborg!

2010-04-30 @ 15:03:46
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad otäckt att du höll på att somna, själv är jag jättetrött nu efter att ha varit in en sväng till stan på cruisingen, men jag måste ju kolla läget i bloggarna innan jag går och lägger mig:) Ha en bra helg!

2010-04-30 @ 22:33:50
URL: http://minaungar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0