underbara kräk

Obs, rubriken ska läsas med lite salt... en stor nypa salt... för de är lagom underbara just nu.


Idag hade jag att jag skulle börja 7.00 på schemat.

Jag gick ut för o ge pållarna frulle innan jag skulle sätta mig i bilen o åka till jobbet. O gissa vad  mitt norra öga skådade så fort jag närmade mig stallet. Jo eftersom stalldörren oftast står öppen så kunde jag se rakt in mot shettisarnas  box o den stod på vid gavel.

Inte en shettis inom synhåll.... gaaaahhh *slita lite hår* ställde mig på gårdsplanen o spanade av läget... såg en mörk skugga som möjligen kunde ha formen av en shettis upp vid lilla skogshagen... mindes inte att nåt annat kunde vara tänkbart. Tog på mig storstövlarna o två grimmor med grimskaft i handen o så gick jag dit... o hittade liten Dallas som stod ensam i hagen o mer än gärna blev infångad.

Eftersom jag såg på spåren i snön/leran så visste jag att de andra två också varit där, rejsandet hade gått varv på varv runt vindskyddet, så ropade jag lite tröstlöst på Texas o Gnistra. Egentligen utan större hopp om att de skulle dyka upp men som genom ett under så kom de i full kareta från gärdet o helt fel håll än jag trott. Texas gick snabbt att fånga in o svarta madam fick gå lös tillbaka till stallet....

Då både boxdörren var "sprängd" så inget lås var helt och de även hade lyckats spränga brädstaketet på arresthagen så fanns ingen annan råd än att binda upp dem i boxen med varsin hötapp under nosen o sen kunde jag styra kosan mot jobbet äntligen.

Idag är de billiga kan jag säga... o Gnistra är ju faktiskt till salu på riktigt så om nån känner sig frestad efter detta inlägg så hör gärna av er. Texas kan få följa med på köpet om hemmet är rätt.


edit: vill bara tillägga ifall nån tror att de står utan tillsyn hela dagen att ungarna har studiedag idag o alltså har E fått i uppgift att checka skadeläget på både hagar o pållar o sen fixa så de slipper stå så resten av dagen. Herr J har fått i uppgift att försöka fixa så boxlåset blir lagat. Men det blir till kvällen det... Gnistra får nog låna Lillens "kuppe" tills dess... fröken Houdini *mutter mutter*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0