Devil in disguise

I morse var det tur att inte S hunnit sätta upp nån web-kamera på min gård... XD

Den lilla svarta olyckan... ja hon är ju inte så svart just nu iofs.... konstantskimmel som hon är så ändrar hon ju färg efter  humör tänkte jag säga... men iaf efter säsong...  hade tokfnatt i morse o använde stängseltråden som twistband.

Gaaaahhh jag blir tokig på den sköna bönan. She's a devil in disguise Mhmmm *nickar*

Iaf så lyckades hon med att komma in i fel hage... när hon skulle tillbaka i rätt hage så klev hon bara över o trassla in benen i tråden som ett annat jäkla twistband... fick springlust när jag kom för o trassla loss... drog järnet o fick med sig tråd o nästan en stolpe med.

Ut under grinden (ja den saknar undertråden - hoppla) o ut i friheten. Rejsa järnet runt runt på gräsvallen.

Jag hade hoppat i mina foppa för jag hade ju så gott om tid o skulle bara vattna dem o mata dem med frukosthöet.

Se framför er hur jag försöker få tag i spralllig sprakfåla o till slut blir galen o springer efter (jo jag vet att det är lagom rätt då det bara triggar att springa), fastnar med toffeln i ett sorkhål o fortsätter min springtur med ena foten bar.

Jag morrade mellan tänderna åt den ystra pållan att hon var minsann inte ett dugg rolig. Men nånstans blir det faktiskt bara så bisarrt alltihopa när toffeln ligger kvar i ett sorkhål att jag inte kan låta bli o dra på smilbanden fast jag inom mig kokar av ilska.

Inte gör det saken ett endaste dugg bättre att hon är så jäkla vacker i sin vita päls med svarta ben o långa svarta man o svans.... jäkla prutthäst asså

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0