Sunday funday (?)

Första arbetsveckan avklarad
 
Död
 
Nä inte helt men mentalt jättetrött
 
Har varit en vecka med mental berg-och-dalbana. Måendet har åkt upp o ner. Minsta lilla har fått mina sensorer att gå totalt bananas. O jag vet att jag reagerar barnsligt. Man behöver fasiken mjukstart från semesterläge till fullt coronamode igen. 
 
Har nog aldrig lyckats komma i semesterläge så snabbt som jag gjorde i år. Stängde av allt direkt för att jag var dödens kräktrött på visir, tossor, handskar och sprit sprit sprit. 
 
Sista veckan semester innebar några dagars häng med dotra. Och lite hundvaktande. 
 
En äkta tzatzikihund från gatorna i Grekland. En fröken som hade sina egna idéer om mycket. Bland annat om utifall man behöver ta hänsyn till trasan som hänger i andra änden av ett koppel. Därav att hon fick låna fjantens elastiska koppel. 
 
I förrgår drog jag en repa runt bygden på cykel. Fick ihop knappa 5 mil. 
 
 
Häromdagen fotade jag vid en lokal källa. La ut bilden i den lokala bildgruppen på fb. Fick en fråga om vad det var för växt jag fotat. Visade sig att jag nog hittat något som inte tidigare setts i dessa trakter. Hur coolt är inte det? Att min bild fick en person att vilja titta närmare o nu ska ett ex skickas till Lund för artanalys. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0