Jobbhelg pågår

Som rubriken säger. Jobbhelg pågår. Kvällspass förvisso så har sovmorgon. På papperet iaf. Igår vaknade jag före larmet. Låångt före jag hade tänkt vakna. Idag vaknade jag också tidigare. Men inte lika tidigt. Blev sent i säng igår. Blev övertid också. En halvtimme sent hem från jobbet är mkt när man slutar 22.00 i vanliga fall men nu blev klockan 22.30 alltså. 
 
Telefonen ringde strax efter jag hade vaknat idag. Från jobbet. Konstigt nog så gick signalerna fram. Det var väl för att jag var kvar i sängen o tydligen har en bra mottagning på nån punkt där. Det gällde bara en sak som jag hade missat att göra en notering om. Tanke till handling kan va nog så långt ibland. Ingen ko på isen o vi löste det. 
 
Bilden från igår när jag åkte mot jobbet. Bara snabbt fotad med mobilen o det var såå mkt vackrare irl än vad bilden kan förmedla tyvärr. 
 
Lika gråmulet idag. Och mer snö ramlade ner för ett tag sen. Blöh. Ge mig vår. NUU! Fast jag vet ju att det är en månad kvar sisådär i runda slängar. Och det är väl precis så som det ska vara antar jag. 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

En halvtimme den tiden är ganska betydelsefull....jag som slutar 21.10 som senast tycker det är tillräckligt sent och blir det 10 minuter extra känns det som man kommer hem mitt i natten...haha

Det är svårt att fånga det vackra på bild, särskilt om man använder mobilen. ..

2018-02-19 @ 14:26:00
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0