Valborgsmäss

Gårdagen rullade på med fix i trädgården och ett snabbesök av en kompis på kvällskvisten. 
En av pycklisarna som bodde lite för länge i en bur i hallen. Hen (rätt säker att det är en tupp) och kompisarna går gärna till huset och hänger en stund.
Igår hittade jag dem i köket till och med. De kollade nog om hunden hade lämnat nåt ätbart.
 
Och så åkte Lilleman till min kompis som ska låna honom ett tag igen. Det blir bäst för både mig och häst. Jag orkar inte vara en duktig och bra hästmatte och det betyder att han står och stelnar i en hage bara. Och han börjar bli några år så han behöver sysselsättas för kroppens skull. Jag fick bilder sen på när han och Gnistra träffades igen. Hon var sig lik. Vallade runt honom i hagen och gjorde några protestskrik för att visa vem som bestämmer. 
 
 
Jag åkte aldrig för att titta på någon brasa. Jag orkade inte. 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Åhh hag skulle bli galen om hönsen kom in...men jag har småkycklingar inne nu igen.

Ja gamlingarna behöver röra på sej för att inte stelna till, min förra häst blev stel och snubblig om han stod en dag...

Här fanns ingen brasa att gå till, men jag hade inte orkat heller

Svar: Äh, de är lite mysiga när de kommer och tjollrar så där som bara halvstora kycklisar kan. Jag fick bild på redan idag att han är ute och rör på sig. Igångsättningen är igång så att säga. Jag gillar också soffan och bordet. Inte riktigt samma gröna men det får duga. Jag har ett annat bord som bara ska få ny skiva och som jag tänker lasera i vitt. Det kommer passa bättre färgmässigt.
Kalla mig M

2017-05-02 @ 21:33:14
Postat av: Marianne

Just de....så fint med soffan och det lilla bordet...gillar färgen skarpt

2017-05-02 @ 21:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0